Hrajeme všem pro radost

3. a 4. kolo

16.12.2008 16:08

 

2.turnaj (3. a 4.kolo) – dne 11.10.2008, sportovní hala Sport HAMR Bráník

Sestava :  Kuba Štípek, Patrik Fadrhonc, Marek Hendrych, Kuba Kárník, Honza a Petr Vonáškovi, Lukáš Kos, Ondra Kučera, Pepa Šákr, Bertík Vocel, Sandra Fadrhoncová, Míša Heráková, Klárka Naimanová, Dáňa Ráček

 

zápas č.3 :

FA Mladá Boleslav             :     SK Praha 4 IP Vodolka           4 : 1    (3:1 , 0:0 , 1:0)

 Střelci týmu FA MB: Petr Vonášek, Klárka Naimanová, Bertík Vocel, Dáňa Ráček

 

 Do tohoto zápasu jsme v pěkném sportovním areálu na Bráníku nastupovali jako mírní favorité, což jsme nakonec i potvrdili. V úvodu zápasu se nám podařilo rychle dvakrát skórovat, ale pak začalo naše střelecké trápení a nevyužití mnoha brankových příležitostí. Je to bohužel naše velká bolest a obávám se, že v důležitých zápasech nás to bude mrzet. Na druhou stranu je potřeba vyzvednout snahu hrát týmově a pochválit tým za občasné pohledné akce, kdy se hráči dostali kombinačně až k samotné brance soupeře. Jen to využití šancí ...?!

 

 

zápas č.4:

TJ Sokol Královské Vinohrady :     FA Mladá Boleslav            10 : 2    (4:1 , 5:0 , 1:1)

 Střelci týmu FA MB: Honza Vonášek, Dáňa Ráček

 

 Do tohoto zápasu jsme proti průběžně prvnímu týmu v tabulce nenastoupili zcela koncentrovaně a tentokrát jsme obdrželi dva rychlé góly my. Poté jsme začali trochu hrát a po první třetině s výsledkem 4:1 pro soupeře, jsme si dali za úkol zabojovat a soupeře potrápit. Bohužel ani vstup do druhé třetiny nebyl šťastný a další rychlé góly v naší brance dali jasně najevo, kdo na hřišti kraluje. Ale za pochvalu stojí naše stálá snaha s výsledkem něco udělat a nedat soupeři nic zadarmo. Výsledkem snažení je remizová poslední třetina 1:1, kdy sice soupeř trochu polevil v tlaku, ale to nesnižuje naši zvýšenou aktivitu a snahu. Malý Dáňa Ráček (r. 2001) ukázal, že je důležité být ve správný čas na správném místě a za své snažení clonícího a dorážejícího útočníka na brankovišti, byl odměněn vstřelením branky tomuto silnému soupeři.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena. AV