Hrajeme všem pro radost

1. a 2. kolo

16.12.2008 16:04

 

1.turnaj (1. a 2.kolo) – dne 21.9.2008, sportovní hala TJ Sokol Královské Vinohrady

Sestava :  Kuba Štípek, Patrik Fadrhonc, Marek Hendrych, Kuba Kárník, Dominik Král, Ondra Kučera, Pepa Šákr, Bertík Vocel, Sandra Fadrhoncová, Míša Heráková, Klárka Naimanová, Dáňa Ráček

 

zápas č.1 :

Proflorbal SSK Future B  :      FA Mladá Boleslav                    0 : 1    (0:0 , 0:0 , 0:1)

 Střelci týmu FA MB: Klárka Naimanová

 

 Jednalo se o úvodní zápas, kterým jsme zahájili vstup do Elévské soutěže. Hráči se snažili po prázdninách „vzpomenout“ si na hru spojenou s velkým hřištěm a bylo to na naší hře dost vidět. Přesto se nám podařilo ve spolupráci s dobrou prací gólmana Kuby Štípka vybojovat první vítězství. Naší historicky první branku v této soutěži vstřelila v páté minutě poslední třetiny Klárka Naimanová. Jen tak dál !!

 

zápas č.2 :

FA Mladá Boleslav            :     SK Florbal klub Petrovice         0 : 10    (0:6 , 0:1 , 0:3)

 V tomto zápase jsme absolutně nezvládli první třetinu, kterou jsme prohráli 0:6 a bohužel jsme doplatili na naši nevyhranost. Zalekli jsme se kombinační hry soupeře, stáhli jsme se před svou branku a nechali jsme soupeřovi hráče střílet ze všech pozic. Po první přestávce se naše hra (hlavně obranná) zlepšila a pozitivem bylo, že jsme již nenechali soupeře tolik zatížit naše konto. Dokonce jsme si vytvořili i několik slibných příležitostí, ale čestný gól jsme nevstřelili.  

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena. AV